Dvouletý mezinárodní projekt COMENIUS finišuje...

03.06.2012 20:54

Po dvou letech usilovné práce jsme odjeli do hlavního města Španělska, abychom seznámili naše polské a španělské kolegy s posledními pracemi, a také abychom společně zhodnotili přínos naší společné práce pro žáky, školu, město, region a pro naše další projekty...

Před samotou prezentací jsme se seznámili s chodem tamní školy, podívali se na jejich vyučování v praxi, dověděli se spoustu o tamním školním systému i o problémech samotných učitelů. Poté jsme se již všichni sešli ve školní knihovně, kde jsme začli s prezentací prací všech zúčastněných škol, diskutovali jsme nad jejich smyslem i obsahem. Posléze jsme se také dali do vyplňování formulářů a dokumentů pro Národní agenturu.

Co všechno jsme tedy do Madridu přivezli ?

  • zejména naší brožuru o městě Ústí a jeho přilehlém okolí
  • video o tom, co je v našem městě nejzajímavější (z pohledu cizinců žijících v našem městě)
  • videa z minulého setkání v Ústí nad Labem a Praze
  • powerpointovou prezentaci o historických ale i současných místech našeho regionu

 

Veškeré naše práce z tohoto projektu lze vyhledat na speciálně vytvořené webové stránce zde, včetně fotogalerie a videí (přístupná je také z webové stránky školy - levé menu - odkaz Comenius).

 

V současné době se již připravuje odjezd našich žáků do školy v Dánsku, se kterou jsme v neustálém kontaktu (informace o minulé návštěvě jste si také mohli přečíst na našich webových stránkách - např zde).

Zpět

Vyhledávání

lp.2009 v.1.0.07 (20110316)