Vánoční trhy na naší škole

15.12.2011 20:48

Dne 8.12.2011, před třídními schůzkami, se konaly na naší škole vánoční trhy. Rodiče měli možnost si zakoupit výrobky dětí a tím jim přispět do jejich třídního fondu. Vybraní žáci z 2. až 5. tříd samostatně prodávali své výtvory - svícny, přání, ozdoby nebo obrázky s vánočními motivy. Stánky byly umístěny ve vestibulu školy, vše bylo krásně nazdobené a rodiče se také mohli občerstvit teplým nápojem a ochutnat cukroví. Rodiče také hlasovali o logu školy a mohli si zakoupit kalendář s obrázky ústeckých památek, které namalovali žáci naší školy.

Akce se velice líbila jak žákům a jejich učitelům, tak především rodičům, jak je zmíněno v jednom děkovném dopisu - „ ...děkuji za krásnou atmosféru, za nádherné výrobky, které jsem si také koupila a za zpříjemnění a zklidnění už tak hektické doby. Budu ráda, když se příští rok v takovém duchu opět sejdeme!“ V to doufáme všichni.

Děkujeme rodičům za účast, řediteli školy a všem, co se podíleli za podporu a těšíme se na Vás třeba u trhů Velikonočních.

Krásné vánoční svátky a mnoho štěstí v novém roce 2012.

                                                                                                              Mgr. Miriam Ježková

PS. Fotografie z této povedené akce najdete zde, krátké video s některými z vašich rozhovorů zde

Zpět

Vyhledávání

lp.2009 v.1.0.07 (20110316)