Žáci školy na webu reprezentačního basketbalového trenéra USA

05.12.2011 18:53

VÝSLEDKY MEZINÁRODNÍ VIDEO SOUTĚŽE 

Pod tímto odkazem si můžete přečíst, co si o výsledcích a o celé soutěži myslí trenér mužského basketbalového týmu DUKE a národního celku USA Coach K.

Stručně shrnuto pro ty, kteří si nejsou úplně jistí s překladem... 

Soutěže s názvem “903“ se zúčastnili fanoušci od kampusu univerzity až po Českou republiku formou krátkých videí, obrázků, koláží a fotek. Mike Krzyzewski se zmiňuje o tom, že vždy jeho tým měl ty nejlepší fanoušky a že jsou nesmírně kreativní.

„Je to vidět pořád, zejména když cestujeme na zápasy a je jedno, jestli to je v New Yorku nebo na Havaji. Naši fanoušci jsou úžasní. A ta poslední věc kolem 903. vítězství a jak jste to znázornili byla naprosto neuvěřitelná. Chtěl bych všem zúčastněným moc poděkovat. Pojďme se dále takhle bavit, dále vyhrávat a prostě buďme dále DUKE. Děkuji mockrát.“

VÍTĚZNÁ VIDEA - zde jsou k vidění kompilace z vítězných videí a také samostatně nejlepší příspěvky

Oceněné školní příspěvky hledejte :

  • v pásmu FINAL 4 - Stribrnicka Elementary School
  • v pásmu SWEET 16 – Matej Skultety a Martin Wagner & Oleg Pantelemonenko.
  • Dalším oceněným krátkým videem byly skoky do bazénu Kateřiny Vodičkové a Markéty Kalitové.

Všichni žáci co se větší měrou podíleli na úspěchu v této soutěži se můžou těšit na malý dárek z univerzity Duke, USA. 

 


 

Žáci naší školy se objevili na webových stránkách věnovaných trenérovi národního basketbalového mužstva USA, který dovedl tým ke zlaté olympijské medaili na letních olympijských hrách 2008 a ke zlatu na mistroství světa v roce 2010.

Michael William "Mike" Krzyzewski; přezdívaný "Coach K" je Americký basketbalový trenér a bývalý hráč. Od roku 1980 je hlavním trenérem mužského basketbalového týmu na americké univerzitě Duke. Krzyzewski dovedl Univerzitu Duke,  již ke čtyřem mistrovským titulům. 15. Listopadu 2011 se Krzyzewski, vítězstvím 74–69 nad univerzitou Michigan State v Madison Square Garden, stal trenérem s největším počtem vítězství v univerzitní soutěži NCAA mužské basketbalové historie.  Svým 903. vítězstvím překonal předchozí rekord 902 vyhraných zápasů, který držel jeho bývalý trenér Knight.

Žáci naší školy se zúčastnili soutěže o nejlepší foto/video věnované překonání tohoto rekordu. Výsledky našich soutěžních příspěvků budou známy v prosinci 2011.

foto

Již dříve se objevili žáci nynější 9A v oficiálním časopisu BLUE PLANET (strana 15).

Více fotek a videí žáků, kteří navštěvují kroužek „Mezinárodní projekty“ zd e a zd e.

 


English version

Students of our school get the nod on internet website dedicated to the coach of the United States men's national basketball team, whom he led to a gold medal at the 2008 Summer Olympics and the 2010 FIBA World Championship. 

Michael William "Mike" Krzyzewski; nicknamed "Coach K" is an American basketball coach and former player. Since 1980, he has served as the head men's basketball coach at Duke University. At Duke, Krzyzewski has led the Blue Devils to four NCAA Champioships. On November 15, 2011, Krzyzewski led Duke to a 74–69 victory over Michigan State at Madison Square Garden to become the coach with the most wins in NCAA Division  I  men's basketball history. Krzyzewski's 903rd victory surpassed the previous record of 902 held by his former coach, Knight.

Our students participated in video/photo contest dedicated to this achievement. The results of our contest entries will be revealed in month December 2011.

photographs

Previous year our students (current 9A) got the nod in the official school basketball magazine BLUE PLANET (page 15)

More photos and students' short videos who attend afterschool club 'International Projects'

Zpět

Vyhledávání

lp.2009 v.1.0.07 (20110316)